انواع مختلفی از عسل در بازار وجود دارد.
انتخاب عسل لانه زنبوری واقعی یا عسل با برند باکیفیت تصمیم خوبی است.
هنگامی که این گونه ها خریداری می شوند، مزایای بیشتری ارائه می دهند و طعم بهتری دارند.
بنابراین، چگونه می توان حقیقت عسل را درک کرد؟
روش هایی برای تشخیص خوب بودن عسل در امارات وجود دارد.
قابل درک است که عسلی که در هوای سرد یخ نمی زند تقلبی است.
انجماد باید در شیشه عسل واقعی رعایت شود.
از رنگ عسلی مشخص می شود که واقعی است یا نه.
عسل واقعی کمی تیره تر از عسل تقلبی است.
علاوه بر این، عسل واقعی وقتی با قاشق مصرف شود بدون وقفه و مایع می شود.
البته فواید عسل طبیعی بسیار بیشتر از آنهایی است که حاوی مواد افزودنی هستند یا به طور غیر طبیعی تولید می شوند.
قند بالای عسل که با شیرینی آن جذاب است، می تواند برای بیماران دیابتی مضر باشد.
علاوه بر این، کالری ممکن است برای کسانی که نمی خواهند وزن اضافه کنند یا رژیم دارند بسیار زیاد باشد.
عسل نباید در منوی کسانی که ناراحتی معده دارند گنجانده شود، زیرا بدون مخلوط شدن با دستگاه گوارش با خون مخلوط می شود.
مصرف عسل به دست آمده از طریق تولید تقلبی نیز می تواند برای سلامتی مضر باشد.
از آنجایی که بدن نوزادان زیر یک سال هنوز آماده مصرف عسل نیست، ممکن است عوارض جانبی ایجاد شود و بنابراین نباید به نوزادان عسل داد.
عسل شاه بلوط که سرشار از ویتامین است نیز یک نوع مهم است.
عسل مرکبات حاوی ویتامین C میوه ها با طعم میوه ای خود جلب توجه می کند.
همه انواع عسل سالم هستند، اما عسل آویشن تاثیر مثبتی بر سیستم گوارشی دارد.
از طرف دیگر عسل گل هایلند رایج ترین نوع عسل مصرفی در زندگی روزمره است.
باعث تقویت سیستم عصبی می شود.