سیب به لطف فیبر خود دارای شاخص گلیسمی پایینی است ، به این معنی که بعید به نظر می رسد باعث افزایش قند خون شود و این باعث می شود که آن ها گزینه ای سالم برای افراد مبتلا به دیابت باشند.
سیب ها دارای GI حدود 28 هستند.
برای مقایسه، یک لیوان آب سیب که فاقد فیبر است، دارای GI حدود 44 است.
سیب ترش خارجی خواص بسیاری دارد.
سیب علاوه بر اینکه یک گزینه سالم برای مبتلایان به دیابت است، ممکن است در وهله اول به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند:
سیب ها سرشار از پلی فنول ها هستند که مواد شیمیایی گیاهی مملو از آنتی اکسیدان ها هستند.
Childress می گوید این پلی فنول ها می توانند از بدن در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کنند و ممکن است به پیشگیری از شرایطی مانند :
سرطان
بیماری های قلبی
دیابت
بیماری های چشم
آلزایمر
پارکینسون
Childress می گوید، مهم است که توجه داشته باشید که اکثر محتوای آنتی اکسیدانی از پوست سیب ها می آید، بنابراین باید از بریدن پوست خودداری کنید.
چایلدرس می گوید: خوردن سیب ممکن است به تراکم مواد معدنی استخوان بیشتر کمک کند.
این می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند ، یعنی زمانی که خرابی ساختار استخوان وجود دارد که ممکن است منجر به افزایش خطر شکستگی استخوان شود.
رایس میگوید: این به این دلیل است که ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین C و پتاسیم موجود در سیب میتوانند میزان کلسیمی را که در اثر دفع از دست میدهید کاهش دهند و در نتیجه سلامت استخوانها را ارتقا دهند.