سرکه به دلیل خاصیت بسیار اسیدی آن برای ترشی غذاهای تازه استفاده می شود که هر گونه میکروارگانیسم مضر روی غذاها را از بین می برد و در نتیجه آن را حفظ می کند.
آب و نمک نیز به سرکه اضافه می شود.
خیارشور سرکه ای یکی از بهترین خیارشور ها می باشد.
این روش آسان است و در عرض چند ساعت ترشی ترد و آبدار تولید می کند. اگر این را در خانه امتحان می کنید، چند ادویه و سبزی از خودتان اضافه کنید.
روش دوم ترشی با آب نمکی که عمدتاً از نمک و آب تشکیل شده است انجام می شود.
کمی شکر نیز به مخلوط مایع اضافه میشود که به تخمیر غذا کمک میکند و باعث تولید ترشیهای خوشمزه میشود که ماهها ماندگاری دارند.
همانطور که قبلا ذکر شد، در صورت امتحان کردن در خانه، می توانید طعم دهنده های خود را اضافه کنید.
جزئیات اصلی که خیار را از خیارشور متمایز می کند، نحوه خوردن آن است.
خیار به صورت خام مصرف می شود در حالی که ترشی ها تخمیر می شوند و در سرکه یا آب نمک نگهداری می شوند و طعم خاصی به آن می دهند.
فقط از دستور العمل های آزمایش شده توسط تحقیقات از منابع قابل اعتماد استفاده کنید – آنهایی که از سایت های توسعه دهنده، وزارت کشاورزی ایالات متحده یا مرکز ملی نگهداری غذای خانگی گرفته شده اند.
هرگز نسبت سرکه، غذا یا آب را در دستور غذا تغییر ندهید.
برای جلوگیری از رشد باکتری بوتولینوم، به حداقل و یکنواخت اسید در سراسر محصول آماده شده نیاز دارید.
ترشی های فرآوری شده را در مکانی تاریک، خنک و خشک نگهداری کنید.