قابلمه بر خلاف ماهیتابه که یک دسته بلند دارد دو دسته است، همچنین معمولاً دارای پایین ضخیم تر و ضلع های گنبدی شکل است.
به نظر می رسد نام “tegame” از کلمه یونانی “téganon” گرفته شده است، که به نوبه خود از کلمه “téko” یا حل شدن آمده است.
با قابلمه استیل غفاری می توانید سس یا چاشنی نیز تهیه کنید.
در واقع، این نوع ظرف برای پخت و پز برای تمام غذاهایی که باید در هنگام آماده سازی پوشیده باقی بمانند، ایده آل است.
این تابه عمدتاً برای پختن غذای تکه تکه شده مانند گوشت کبابی، خورش یا کباب استفاده می شود، در واقع، دقیقاً به دلیل این استفاده، اغلب با کاسرول همراه است، با این حال، دومی عمیق تر است، با دیوارهای بلندتر.
تابه همچنین امکان استفاده از آن را برای انواع پخت و پز، هم روی شعله و هم در فر فراهم می کند.
بدیهی است برای به دست آوردن بهترین پخت باید با درب آن استفاده کرد، به این ترتیب ظرف قرار داده شده در داخل آن در طول پخت مرطوب و در نتیجه نرم باقی می ماند.
معمولاً تابه برای همه آن دسته از غذاهایی که بر خلاف قابلمه نیازی به جوشیدن ندارند استفاده می شود.
تشتک با کف صاف و دیواره های نه چندان بلند مشخص می شود، امروزه به راحتی می توانید تابه های سفالی، سنگ صابون، آلومینیوم، مس قلع و استیل را در اطراف پیدا کنید.
تابه یک ظروف آشپزخانه با منشأ بسیار قدیمی است، این یک نوع قابلمه یا در صورت تمایل چیزی بین قابلمه و ماهیتابه است، تابه انواع مختلفی دارد.
یکی از معروف ترین آنها “تگامینو” است که کوچکتر از ماهی تابه کلاسیک است و به خاطر غذای تخم مرغ سرخ شده معروف است که نام خود را از این آماده سازی خاص که در داخل این ظرف پخت انجام می شود گرفته است.