برای تهیه ی لواشک خانگی گوجه سبز ابتدا باید اقدام به خرید گوجه سبز های مرغوب نمایید.
میوه را به تکه های کوچک برش دهید.
برای هر چرم میوه 13*15 اینچی از دو فنجان میوه استفاده کنید.
میوه را پوره کنید تا یکدست شود. اگر غلیظ است، مایع را اضافه کنید تا به قوام ریختن برسد.
دو قاشق چایخوری آب لیمو یا 1/8 قاشق چایخوری اسید اسکوربیک (375 میلی گرم) برای هر دو فنجان میوه روشن اضافه کنید تا از تیره شدن آن جلوگیری کنید.
اختیاری: برای شیرین کردن، شربت ذرت، عسل یا شکر را اضافه کنید.
شربت ذرت یا عسل برای نگهداری طولانی تر بهترین است زیرا از تشکیل کریستال جلوگیری می کند. شکر برای استفاده فوری یا نگهداری کوتاه مناسب است.
برای هر دو فنجان میوه از 1/4 تا 1/2 فنجان شکر، شربت ذرت یا عسل استفاده کنید.
شیرین کننده های مبتنی بر ساخارین نیز می توانند برای کاهش ترشی بدون افزودن کالری استفاده شوند. شیرین کننده های آسپارتام ممکن است در طول خشک شدن، شیرینی خود را از دست بدهند.
میوه ها در یک نگاه
مناسب بودن میوه تازه برای Fruit L
بهترین دستگاه های خشک کن مواد غذایی را در Pleasant Hill Grain پیدا کنید! ما فقط باکیفیتترین دستگاههای آبگیری را برای ارائه به مشتریان خود انتخاب میکنیم، و دریافتیم که آبگیرهای American Harvest، L’Equip، Brod & Taylor و Excalibur بهترینها در جهان هستند.
چرم های میوه رول میوه ای خانگی هستند.
آنها محصولی خوش طعم، جویدنی و میوه خشک هستند. چرم های میوه با ریختن پوره میوه بر روی سطح صاف برای خشک شدن ساخته می شوند.
پس از خشک شدن، میوه از سطح بیرون کشیده شده و به صورت رول در می آید. نام “چرم” را از این واقعیت گرفته است که وقتی میوه پوره شده خشک می شود، براق است و بافت چرمی دارد.