بادمجان امروز در مشهد منبع غنی آهن و حاوی مس است که همراه با آهن به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک می کند. اسید فولیک برای زنان باردار ضروری است که بادمجان را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
بادمجان برای مدیریت دیابت مفید است زیرا سرشار از فیبر است و کربوهیدرات های محلول کمی دارد.
موارد مصرف بادمجان
پوست بادمجان دارای مزایای رژیم غذایی متنوعی است. ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن بادمجان در بین 10 سبزیجات برتر قرار دارد. این به این دلیل است که فنل فراوانی دارد که به بدن ما کمک می کند رادیکال های آزاد را از بین ببرد.
با بادمجان سرخ شده طعم خوبی دارد اما روغن زیادی مصرف می کنند. بادمجان های پخته، برشته یا بخارپز برای خوردن بسیار ایده آل هستند.
عوارض جانبی و آلرژی بادمجان
با وجود تمام فوایدی که بادمجان برای سلامتی دارد، مصرف مقادیر زیاد این سبزی ممکن است اثرات مضری بر بدن شما داشته باشد.
ناسونین که در بادمجان وجود دارد، یک ماده شیمیایی گیاهی است که می تواند آهن را از سلول ها ببندد و حذف کند. سنگ کلیه می تواند ناشی از اگزالات موجود در این سبزی باشد.
در نهایت اینکه بادمجان از خانواده سبزی های شب بو است و اگر به مقدار زیاد مصرف شود ممکن است در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند.