مردم عادی سس مایونز و سس لوتوس را به عنوان یک چاشنی غلیظ سفید برای افزودن طعم به غذا می بینند.
اما در واقع، برای برچسب زدن آن به عنوان سس مایونز، الزامات خاصی وجود دارد.
می توانید با لیسک یا چنگال سس مایونز خانگی درست کنید. با این حال، برای صنایعی که سس مایونز تولید می کنند، آنها به یک دستگاه سس مایونز نیاز دارند تا امولسیون سازی کامل مواد تشکیل دهند.
سس مایونز چگونه درست می شود؟
سس مایونز یک چاشنی سفید سرد غلیظ است که مردم از آن برای طعم دادن به چیپس، سالاد یا ساندویچ خود استفاده می کنند. ب
رای اینکه به عنوان سس مایونز برچسب زده شود، باید حداقل شصت و پنج درصد روغن نباتی، آب لیمو یا سرکه و زرده تخم مرغ داشته باشد. زرده تخم مرغ به عنوان امولسیفایر در سس مایونز عمل می کند.
می توان سس مایونز خانگی را به صورت دستی با چنگال یا همزن یا با کمک همزن برقی درست کرد. برای دستیابی به امولسیون کامل از مواد، فرآیند باید به خوبی انجام شود.
باید آن را به شدت هم بزنید تا روغن و آب زرده تخم مرغ امولسیون شود. علاوه بر این، سرکه روغن را بیشتر امولسیون می کند.
تولیدکنندگان سس مایونز باید محصولات خود را در مقیاس بزرگ تهیه کنند. بنابراین، آنها به یک دستگاه سس مایونز نیاز دارند. این شرکت باید با مقادیر زیادی از مواد تشکیل دهنده سر و کار داشته باشد و دستگاه همزن صنعتی کمک می کند تا مواد کاملاً پراکنده و هیدراته شوند. علاوه بر این، از تجزیه امولسیون جلوگیری می کند.
صنایع سس مایونز که از دستگاه های همزن استفاده می کنند می توانند تقریباً 1000 لیتر در 10 دقیقه تولید کنند.