برای تهیه ی خیارشور حلب شیراز ابتدا باید با مراحلی که در زیر آمده است آشنایی بیابید.
خیار خود را خوب و نازک (⅛ یک اینچ ضخامت یا کمتر) برش دهید. شوید را خرد کرده و هر دو را به یک شیشه میسون به اندازه کوارت اضافه کنید.
خیارها را در یک بشقاب سفید خرد کنید.
خیار خرد شده و شوید خرد شده در یک شیشه.
سرکه، آب، نمک، شکر و دانه های فلفل را در قابلمه ای گرم کنید تا مخلوط تازه شروع به جوشیدن کند.
یک قابلمه پر از آب و دانه های فلفل کامل روی یک حوله آشپزخانه سفید.
مخلوط سرکه را با خیار و شوید داخل شیشه بریزید. دمای اتاق رو خنک کنیم.
روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده از آنها شوید!
خیارشور سوئدی سریع در یک شیشه در کنار دانه های فلفل و شاخه های شوید تازه.
سوالات متداول
چگونه خیار شور سریع را ذخیره کنم؟
برخلاف ترشیهایی که فرآیند سنتی کنسرو کردن را طی کردهاند تا قبل از باز شدن در قفسهها ثابت شوند، ترشیهای سریع باید در آب نمک خود نگهداری شوند و در یخچال محکم بسته شوند.
چه مدت در یخچال نگهداری می شوند؟
این خیار ترشی سریع سوئدی در 5-7 روز اول به بهترین وجه میل می شود. آنها همچنان طعم خوبی خواهند داشت اما به مرور زمان ترد خود را از دست می دهند.
چگونه می توانم دستور غذا را تغییر دهم؟
با ادویه ها بازی کنید! با حفظ دستور العمل مطابق با طعم های اسکاندیناوی، دانه های خردل، فلفل دلمه ای یا توت های عرعر را به آب نمک اضافه کنید. در زمستان همیشه می توانید شوید را به طور کلی حذف کنید.
نوع زمستانی مورد علاقه من از خیارشور سوئدی سریع این است که شوید و دانه فلفل را حذف کنید و به جای آن حدود 10 تا 12 دانه فلفل دلمه کامل را به آب نمک اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.